PANOS

MediaDonuts is na een selectieve marktverkenning in 2017 naar voren gekomen als de meest geschikte media-en datapartner voor de merken Panos, Panesco en Tarte à Moi – merken van La Lorraine Bakery Group (LLBG). Naast mediastrategie en digitale expertise binnen de verschillende digitale disciplines heeft MediaDonuts via haar eigen platform direct toegang tot alle beschikbare relevante advertentieruimte in België en alle andere markten waar de drie genoemde merken actief zijn. Het zijn juist deze kwaliteiten die de keuze voor MediaDonuts mee bepaald hebben.

MediaDonuts gaat voor LLBG het gehele digitale mediatraject verzorgen; van het uitwerken van de digitale strategie tot aan daadwerkelijke implementatie en media inkoop. “MediaDonuts zorgt voor een goede combinatie van digitale mediastrategie, media-inkoop, data-analyse en transparantie. Hierdoor realiseren we een beter rendement op onze verschillende marketing budgetten en werken we ‘data driven’ wat de totale resultaten maand op maand verbetert” aldus Ab Polspoel, Marketingdirecteur bij Panos. “Met de keuze voor MediaDonuts is voor de verschillende merken een nieuwe weg ingeslagen richting een constructieve digitale media strategie die ons de komende jaren toe laat interactiever en efficiënter te communiceren met onze verschillende doelgroepen”.

Jim Kramp, Managing Partner bij MediaDonuts: “Uiteraard zijn we erg blij dat we verschillende merken van LLBG hebben kunnen overtuigen van onze sterke kanten. Voor ons bedrijf is een 100% familiale internationale organisatie als LLBG een geweldige aanwinst. Na een zeer intensieve en vooral constructieve samenwerking het eerste jaar hebben wij alle vertrouwen in een mooie en succesvolle samenwerking de komende jaren”

Other posts that might related